Hopp til hovedinnholdet
Gutt spiller på PC (colourbox.com)
No nudes for ypou - #ikkegreit (ung.no)
No nudes for ypou - #ikkegreit (ung.no)

Jeg er en gutt på 19 og er mer eller mindre redd for det som skjer med meg.

Gutt 19 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg er en gutt på 19, er mer eller mindre redd for det som skjer med meg. Jeg har hatt noen litt syke øyeblikk, jeg er på skolen for cirka 3 år siden, og opplever solformørkelsen, den som finner sted i mars året etter, og det verste er at jeg så da noe ingen kunne forutsett, en død flue falt på pulten min, en i klassen når friminuttet kom brekker ei cd plate som spidder flua. Dette skjedde ett halvt år etterpå detaljvis Så mitt spørsmål er hvordan og hvorfor dette skjer med meg?? Jeg vil gjerne ha svar men om dere ikke har noe svar er det også greit...

Besvart 12.10.2017 17:25
 

Svar
Hei gutt 19 år

Takk for at du skriver til oss i Ung.no og forteller til oss hvordan du har det med de skremmende opplevelsene du beskriver. Jeg kan forstå at du lurer på hva dette er og det er fint at du spør!

Hvis jeg forstår deg riktig så er det du har opplevd at du ser for deg situasjoner før de faktisk skjer i virkeligheten - på en måte som en "synsk".

Jeg har ikke noe godt svar på hvorfor det er slik for deg. Noen ganger så kan det være tilfeldig tanker som vi stopper opp ved,  kanskje ubevisst og når vi da opplever det så blir det på en måte som allerede kjent for oss.

Jeg råder deg til å snakke med noen om det som skjer med deg. Dersom dette fortsetter å skremme deg kan du ta det opp med fastlegen din.

Legger ved noen artikler til deg!

Lykke til!

 

Vennlig hilsen Psykiatrisk Sykepleier

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Stressa? Appen SMART kan hjelpe deg

Stressa jente med skolearbeid

Du kan oppleve stort stress hvis du utsettes for en krise eller katastrofe, eller du kan kjenne økt stress om du har mye arbeidspress og oppgaver du skulle ha gjort. På SMART-appen finner du tips, råd og øvelser for å takle stress.

Les mer

Jeg vil snakke med noen for å dele tankene mine

Nervøs dame (colourbox.com)

Noen ganger er det vært fint å kunne snakke med noen andre enn venner. Det finnes voksne som har tid til å lytte.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Psykiske plager og lidelser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om psykiske plager og lidelser