Jeg gikk til BUP i 9.kl-10.kl pga angst, selvskading og depresjon. Fikk tilbakefall etter at jeg sluttet på BUP. Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre, jeg klarer ikke å søke hjelp på egenhånd. Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Jeg gikk til BUP i 9.kl-10.kl pga angst, selvskading og depresjon. Fikk tilbakefall etter at jeg sluttet på BUP. Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre, jeg klarer ikke å søke hjelp på egenhånd.

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg gikk til BUP i 9.kl-10.kl pga angst, selvskading og depresjon. Hadde da sosial angst, og jeg ble nesten frisk, men noen mnd etter at jeg sluttet på BUP fikk jeg et tilbakefall. Angsten kom tilbake, enda verre nesten. Jeg har i det siste følt med helt nede og tom, og føler meg helt verdiløs. Jeg har noen falske venner som jeg må følge etter for å ikke bli alene, men ellers har jeg kun dyrene mine. Jeg føler meg helt ensom, og har ingen å snakke til. Jeg vil ikke begynne med selvskading igjen, men jeg har så utrolig lyst til å klore armene mine til blods, og føle at skyldfølelsen og skammen bare flyter vekk. Jeg har null appetitt, og det som ga meg glede gir meg ikke nesten mer lenger. Jeg har en god venninne, men jeg tviholder meg fast så hardt jeg kan på henne. Jeg er livredd for å miste henne. Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre, jeg klarer ikke å søke hjelp på egenhånd.

account_circle
AKTUELT NÅ

Ensom? Tips til å bli tryggere sosialt

Det er helt vanlig å føle seg ensom innimellom. Men hvis du ofte føler deg ensom, kan det bli vondt og vanskelig. Å bli tryggere i sosiale sammenhenger kan hjelpe deg å skape gode relasjoner med andre.

Les mer

Gutter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 11 og 15 år starter det for gutter. Men det er store forskjeller.

Les mer

Arbeidskontrakt og attest

Fått deg jobb? Da har du krav på en skriftlig arbeidskontrakt. Og når du slutter i jobben kan du kreve en sluttattest.

Les mer