Jeg hater mennesker. Jeg har sosial angst. Hver gang jeg er blant folk føler jeg at alle stirrer på meg og baksnakker på meg. Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Jeg hater mennesker. Jeg har sosial angst. Hver gang jeg er blant folk føler jeg at alle stirrer på meg og baksnakker på meg.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg hater mennesker. Jeg har sosial angst. Hver gang jeg er blant folk føler jeg at alle stirrer på meg og baksnakker på meg. Og når noen ler så tror jeg at de ler av meg. Og det er på en måte en "stemme" som bare sier til me hva andre tenker om meg. Men dere vet sånne stemmer i hodet. Folk som har det. Hører de en stemme i hodet som en vanlig stemme i virkeligheten bare at du hører bare den?

account_circle
AKTUELT NÅ

Ensom? Tips til å bli tryggere sosialt

Det er helt vanlig å føle seg ensom innimellom. Men hvis du ofte føler deg ensom, kan det bli vondt og vanskelig. Å bli tryggere i sosiale sammenhenger kan hjelpe deg å skape gode relasjoner med andre.

Les mer

Gutter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 11 og 15 år starter det for gutter. Men det er store forskjeller.

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer