Hopp til hovedinnholdet

Er dette sosial angst?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg vet ikke om dette er sosial angst eller ikke? Jeg takler fint å være på skolen, og tør å tulle med de fleste klassekameratene mine osv, men ikke å ha presentasjon f.eks. Det går egt fint å være i en sosial situasjon, bare jeg er med en jeg kjenner. Jeg og fammen feira nyttårsaften m bestevennen min og familien hans. Jeg grua meg utrolig, svetta osv. Jeg syntes det er ubehagelig å ta bussen alene, og tog, t-bane, dra i butikken og på senter alene gjør jeg ikke, og syntes å sykle til skolen er ubehagelig, og å gå over veien med sykkelen. Som sagt går sosiale situasjoner som regel greit når jeg er med en jeg kjenner, men møter ikke nye folk. Går på et treningsstudio, og det er greit, men når noen på min alder er der vil jeg bare hjem og vil trene lengst bort fra de. Høres dette ut som sosial angst? vet dere ikke stiller diagnoser assa, men tror du at det er det?

SVAR

Besvart 02.03.2020 11:20:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva skjer i puberteten?

Hormonene bobler i kroppen – kroppen er ikke lenger den samme, og følelsene svinger. Hva skjer?

 

Les mer
attach_file

Sjenert eller sosial angst?

Du har sikkert følt deg sjenert noen ganger? De fleste vil kjenne på dette i noen situasjoner i livet, og noen vil merker det mer enn andre. Noen kan oppleve at de er mer sjenert i perioder av livet, for eksempel i ungdomsalderen.

 

Les mer
attach_file

Nervøs før framføringer eller presentasjoner?

Skal du presentere prosjektet ditt foran klassen? Eller er du trukket ut til muntlig eksamen og gruer deg veldig? Slik takler du nervene.

 

Les mer
attach_file

Hvordan få bedre selvfølelse?

Selvfølelse handler om måten vi kjenner oss selv på. For å få bedre selvfølelse må man endre måten man tenker på. Her er noen råd.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
account_circle