Er deprimert, rastløs og mye sint. Lurer på om jeg kan ha ADHD.  Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Er deprimert, rastløs og mye sint. Lurer på om jeg kan ha ADHD. 

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er mer eller mindre deprimert hele tiden. Vel, når jeg er med venner er jeg blid og er glad, men så snart jeg kommer hjem eller det nærmer seg kveld ligger jeg i senga og gråter for meg selv. Jeg blir fort sint, og mamma spør meg ofte om det er noe galt, men det er jo egentlig ikke det, det har liksom ikke skjedd noe for at det skal bli sånn. De nærmeste vennene mine sier også at jeg har et veldig høyt temperament, og kan bli fort sur for ingenting. Det er jeg egentlig veldig enig i.. Jeg er ofte med venner, trener og spiser regelmessig og variert, men merker fortsatt ikke noe resultater på kroppen heller. Det at jeg ikke er like tynn som de rundt meg påvirker også humøret mitt, og jeg kan ikke ha det like gøy som før alt dette med kroppspresset kom.. Men siden jeg ofte er rastløs så har jeg lest om ADHD og det stemmer veldig mye av det diagnosen stemmer med mye av slik jeg har det. Vet ikke hva jeg skal gjøre, og klarer ikke snakke med noen som helst om det! Hjelp..

account_circle
AKTUELT NÅ

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

Les mer

Opplever du vold hjemme?

Noen opplever at hjemmet er et sted der de er redde, må være på vakt og passe på hva de sier og gjør. Sånn skal det ikke være.

Les mer

Hvorfor stjeler jeg? Og hvordan kan jeg slutte?

Vi vet jo alle at det ikke er lov å stjele, og at vi bare får dårlig samvittighet etterpå. Men så gjør vi det likevel. Hvorfor det? Og hvordan kan vi slutte?

Les mer