Jeg føler meg utmattet, sliten og trist. Så og si hver dag, uten å kunne si en konkret grunn på hvorfor. Håper virkelig dere har noen gode tips og råd. Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Jeg føler meg utmattet, sliten og trist. Så og si hver dag, uten å kunne si en konkret grunn på hvorfor. Håper virkelig dere har noen gode tips og råd.

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg føler meg utmattet, sliten og trist. Så og si hver dag, uten å kunne si en konkret grunn på hvorfor. Småting har skjedd her og der, men ingen stor og overvelvende hendelse som satt ekstra. Når folk spør meg hvorfor jeg er så utafor, vil jeg så gjerne forklare, men jeg vet ikke helt hva det er å forklare selv. Veldig vondt å ikke kunne sette fingeren på hvorfor man selv har det vondt. Rett før konfirmasjon, fikk jeg vite at farmor og farfar ikke ville komme. Etter dette, merket jeg selv at det ble for mye. Jeg gråt hver dag etter skolen, og begynte med enkel selvskading. Holdt på med det litt av og på i et par måneder, før jeg innså at selvom det er godt å ha smerte et annet sted enn i hjertet, er selvskading ikke et bra alternativ. Jeg trenger hjelp til å vite hvordan jeg kan bli glad, rett og slett. Vite hvordan jeg kan smile på ekte, uten å fake. Vil hele tiden bryte ut i tårer og få alt ut, og det kan være godt. Men ikke hele tiden. Håper virkelig dere har noen gode tips og råd.

account_circle
AKTUELT NÅ

Føler du deg urettferdig behandlet på skolen?

Blir du ikke sett i timene? Får du dårligere karakterer eller flere anmerkninger enn du synes du fortjener? Her er en oversikt over hva du kan gjøre for å løse problemet.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer