Hopp til hovedinnholdet

Jeg hater alle rundt meg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg hater alle rundt meg, familie osv. har følt gjennom hele livet at jeg blir tvunget til å være rundt mennesker, ingen respekterer at jeg ikke ønsker å være sammen med dem, prøvd å forklare dem at jeg føler ingen ting for noen, annet enn avsky. For meg føles bare folk som plagsomme, irriterende. føles som tortur å være rundt folk, slik har det været så lenge jeg kan huske, den eneste sosiale tingen jeg liker er begravelser, syns de er en hyggelig påminnelse om at alle skal dø. ser ikke noe forskjell på egne familie medlemmer og alle andre, enn jeg ser på mygg.

SVAR

Besvart 12.02.2020 18:38:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Sinna? Sånn kan du mestre det!

Sinne og aggresjon kan være skremmende, og er ofte vanskelig å forstå både for den som er sint og de det går ut over. Du kan lære å mestre sinne ditt. Her finner du noen tips om hva du kan gjøre og hvem som kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
account_circle