Hopp til hovedinnholdet

Jeg er deprimert og er lei av å føle meg dritt hele tiden.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg har deprisjon men jeg skjønner ikke mye av det, jeg har ikke mange venne ganske få men når jeg er med venner vil de alltid ut men jeg orker ikke det men jeg orket det før å jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke orker eller klarer psykisk å sykiskt ikke det eller så må jeg ta meg sammen som faen for å orke det. jeg r dritt lei av å føle meg trøtt å slite, lei meg å dritt hele tiden

SVAR

Besvart 19.06.2020 11:00:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Enkle råd når livet er vanskelig

Hverdagen går opp og ned for de fleste. Den består av både gode og vonde opplevelser som får deg til å føle deg bra eller mindre bra. Hvis du føler deg nedfor, mislykket, redd, sint eller har andre negative følelser som dominerer over tid, er det viktig å huske på at det er mulig å snu dette.

 

Les mer
account_circle