Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Sovepiller og alkohol er dødelig i store mengder

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har søkt som en galing rundt på nette om alt jeg lurer på, men klarer ikke få svar på akkuratt dette. For dette føler jeg ikke jeg kan prate med noen om fordi alle begynner bare å ha alvors prat med meg, så får håpe jeg slipper den her. Spørsmål: Jeg har hørt veldig mye om at å ta sovepiller og alkohol er en av de beste og minst smertefulle måten å ta sitt eget liv på. Men OM jeg skulle gjort dette (noe jeg ikke skal) hvilken sovepiller burde jeg da ha tatt og hvor mange for å forsikre meg at jeg dør og ikke våkner opp og ha ødlagt kroppen min fullstendig?? Hvilken/hvor mange piller må jeg ta og hvor mye alkohol på jeg drikke?

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer