Hopp til hovedinnholdet

Skal klippe håret kort, hvordan unngå kommentarer?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Er jente og skal klippe meg kort. Det er mange på trinnet som er homofobiske, og selvom jeg ikke er lesbisk vet jeg at mange forbinder jenter (spesielt på min alder) med kort hår som lesbiske. Jeg har ikke noe imot det, men jeg vil ikke at de skal si ting om meg bak ryggen min og sånt. Jeg vet også at mange vil dømme meg, og at jeg vil få værre selvtillit, og den er allerede nokså lav. Hvordan kan jeg hjelpe dette i tillegg til å prøve å få vekk kommentarer? Spesielt rundt eks-kjæresten som har mobba meg på nett, baksnakket meg, og dulter borti meg hele tiden etter at han slo opp. Jeg er ganske redd, spesielt for at dette kommer til å klusse med karakterer hvis jeg får det værre på skolen sosialt. Har bestemt meg for å klippe meg, men trenger hjelp med konsekvensene på en måte..

SVAR

Besvart 04.04.2019 09:16:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Føler du på kroppspress?

Fra vi er unge blir vi utsatt for skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok. Men det trenger ikke å være sånn.

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle