Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Har mange gode venner, men føler meg helt alene her i verden

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, de siste månede har jeg følt meg så alene, og som om noe mangler. Jeg gråter mye og blir fort stresset. Fortiden føler jeg heller ikke at jeg har noen å snakke med, jeg har mange gode venner, men er veldig usikker på bestevennene mine. Pga, mye lekser og prøver sitter jfg mye hjemme og føler vennene mine glir mer og mer fra meg, det er som jeg er helt alene her i verden. Jeg gråter ca, hver dag og 99% av gangene vet jeg ikke en gang hvorfor! Jeg føler meg desperat etter å ha noen og snakke med, men jeg er så usikker på hvem jeg kan snakke med. Hode mitt er fullt av alle ploblemene mine, hva skal jeg gjøre og hvem skal jeg snakke med?

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer