Jeg er en 14 år gammel jente som sliter med skolestress. Jeg har begynt å grue meg til hver eneste dag det er skole. Jeg takler det ikke mer. Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Jeg er en 14 år gammel jente som sliter med skolestress. Jeg har begynt å grue meg til hver eneste dag det er skole. Jeg takler det ikke mer.

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er en 14 år gammel jente som sliter med skolestress. Jeg har begynt å grue meg til hver eneste dag det er skole. Jeg takler det ikke mer. Jeg har det så vondt inni meg, og vil bare vekk herfra. Jeg vil bare dø. Jeg har det ikke noe særlig hjemme heller. Storesøsteren min er favoritten i søskenflokken, og det er bare så tydelig. Foreldrene mine sier de ikke ser det selv. Hun kaller meg stadig vekk egoistisk. Det sitter seg, og foreldrene mine reagerer ikke en gang. Jeg ber dem om å gjøre noe, men de ingnorerer det bare. Jeg pleier å svare at hun ikke er noe særlig bedre selv, og det er først da de begynner å reagere. Hun begynner å gråte, og jeg får masse kjeft. Hun synes så synd på seg selv, og gråter stadig vekk slik at alle i hele huset hører det. Hun vil bare ha oppmerksomhet. Og det får hun også. Selv tvinger jeg tårene inne når jeg er sammen med andre, og gråter så ingen hører det når jeg er alene. Ikke misforstå. Jeg ønsker henne alt godt, men jeg har følelser, jeg også.

account_circle
AKTUELT NÅ

Føler du deg urettferdig behandlet på skolen?

Blir du ikke sett i timene? Får du dårligere karakterer eller flere anmerkninger enn du synes du fortjener? Her er en oversikt over hva du kan gjøre for å løse problemet.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer