Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Er svært deprimert, selvmordstanker, har oppe en fasade. Hva gjør jeg?

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre lenger. Jeg er svært deprimert og har selvmordstanker hele tiden. Når jeg var liten ble jeg misbrukt av Min far som er psykisk syk. Jeg vet han ikke mente dette, men han er psykisk syk og vi har ett godt forhold i dag. Jeg flyttet også fosterhjem. I fosterhjemmet var de ikke greie mot meg og jeg kom til ett nytt fosterhjem der jeg ble slått og ikke hørt på i 5 måneder. jeg hsr også bodd på flere instutisjoner og jeg bare klarer ikke mer. Jeg går på skolen hver dag og virker blid og fornøyd hele tiden, men dette er bare en fasade og jeg kjenner jeg blir sliten. Jeg er sliten hele tiden når jeg er hjemme og gruer meg til skole hver dag. Hva bør jeg gjøre ? :/ har flere ganger prøvd å kvele meg selv med belte og selvskading. Prøver og holde meg unna siden jeg vet det er dumt men er veldig vanskelig.

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer