Jeg har hele livet slitt med en spiseforstyrrelse - jeg tenker på mat hele tiden og er livredd for å legge på meg Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Jeg har hele livet slitt med en spiseforstyrrelse - jeg tenker på mat hele tiden og er livredd for å legge på meg

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har hele livet sliter med spising. Fra jeg var 4-5 til jeg var 10 år var jeg sykelig overvektig og kunne ikke bruke annet en joggebukser. Jeg elsket mat og det gjorde meg glad. Jeg ble også plaget gjennom hele barneskolen. Folk kalte meg tjukk, flodhest, stygg, ekkel osv. Men så ble jeg tynnere, men aldri fornøyd. Alt jeg har ønsket hele livet er å være tynn, pen og lagt merke til av gutter. Gjennom ungdomskolen slet jeg med en mild spiseforstyrrelse og kastet opp det jeg spiste, og i andre perioder sultet jeg meg selv og telte kalorier. Under denne tiden trente jeg mye og spilte fotball. Nå som jeg ikke spiller fotball føler jeg at jeg hele tiden legger på meg. Jeg tenker på mat hele tiden og elsker å spise samtidig som jeg er livredd for å legge på meg. Og nå har jeg begynt å kun spise på rommet hvor ingen ser og etterpå kaste opp. Vennene mine sier jeg har former, flat mage pupper, rompe og timeglass figur.jeg veldig misfornøyd jeg synes selv jeg er tykk og har store lår.

account_circle
AKTUELT NÅ

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

Les mer

Opplever du vold hjemme?

Noen opplever at hjemmet er et sted der de er redde, må være på vakt og passe på hva de sier og gjør. Sånn skal det ikke være.

Les mer

Hvorfor stjeler jeg? Og hvordan kan jeg slutte?

Vi vet jo alle at det ikke er lov å stjele, og at vi bare får dårlig samvittighet etterpå. Men så gjør vi det likevel. Hvorfor det? Og hvordan kan vi slutte?

Les mer