Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Om to uker skal jeg på klassetur og det er en ganske stor mulighet for at jeg får mensen. Jeg fikk den første gang i desember og den er ikke regelmessig enda. Er det noe jeg kan gjøre for å få mensen før eller senere? 

account_circle

SPØRSMÅL

Om 2 uker skal jeg på klassetur i en hel uke. Det er en ganske stor mulighet for at jeg får mensen når vi reiser på tur! Jeg fikk mensen for første gang i desember, så den kommer jo ikke gjevnig enda. Men jeg er så stressa, for tenkt hvis den kommer når jeg er på tur! Jeg vil ikke at mensen skal ødelegge hele turen... Er det noe jeg kan gjøre for å få mensen før, eller senere på disse to ukene?

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer