Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Er 14 år og rundt 180 cm høy, er kommet langt i puberteten og har vært mye høyere enn de andre guttene. Nå er de like høye som meg, blir jeg å vokse mer?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei:) Jeg er en gutt på 14 år 15 om en måned. Men jeg lurer på om jeg kan vokse noe mer, er ca 178-182cm men trur ikke jeg har vokst noe på en stund. Har gått igjennom det meste i puberteten allerede har fått skjeggvekst som jeg må barbere vekk ganske ofte... Når jeg var sånn 1 eller 2 år så reknet Legen/Helsesøster ut at jeg ville ca bli 188cm når jeg var ferdig å vokse. Startet å vokse en del ganske tidelig alltid vert en del høgre enn vennene mine men nå begynner de å komme på samme høgde som meg eller blitt litt høgre enn meg. Trur dere jeg kan vokse noe mer? Takk for svar:)

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer