Hopp til hovedinnholdet

Hvilken avdeling kan jeg kjøpe bikini i?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei, jeg merker at jeg begynner å få større og større bryster, der er noen få i klassen min som snart er ferdig utvokst også, men puppene mine blir jo nesten større og større for hver dag! Synes det er litt flaut å vise det til mamma å. Det starta for ca et år siden, så stoppa de å vokse, men nå har det starta igjen og det går fort, gruer meg til å gå i bikini til sommeren, fordi jeg lurer på hvilken avdeling jeg skal handle bikini i.. Puppene mine vokser jo så bikinien blir jo kanskje for liten. Vil ikke snakke med mamma om det for det er så flaut. Hvor skal jeg egentlig handle bikini? Kan ca ta hele hånden rundt dem, og det er ganske stort, men spørsmålet jeg lurer på er: hvilken avdeling skal jeg kjøpe bikini i, og hvordan kan jeg si det til mamma?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Først og fremst vil jeg si at det er vanlig at jenter på din alder begynner å få store bryst. Noen får store, mens andre får middels eller små. Din mor vil jo se at brystene dine har vokst, så det kan være lurt å fortelle henne at du foreksempel trenger nye Bher. Det vil sikkert din mor forstå.

Man kan kjøpe bikini på de aller Cubus, Henens og Maurits, KappAhl og andre kjedeburikker. De aller fleste har bikini også til jenter på din alder. På noen plasser kan en kjøpe truse og overdel hver for seg slik at man får den størrelsen en trenger. 

Vennlig hilsen helsesøster

 

 

 
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Pubertet
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om pubertet