Hopp til hovedinnholdet

Trang forhud og fant noe gult og hvitt på lakenet om morgenen

Gutt 13 år
 

Spørsmål

Jeg er en gutt som er 12 år og fyller 13 år i sommer. 1. Jeg får ikke trukket hele forhuden tilbake og det er hud oppå penishodet, hvordan kan jeg få den huden tilbake. 2. En morgen så jeg på lakenet og dyna at det var noe gult og hvit jeg trodde det var sæd så jeg runa men jeg fikk orgasme men det kommer ikke noe sæd ut, hva kan det ha vært. Håper dere kan svare på spørsmålene mine.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for spørsmål fra deg. 

1. Trang forhud er vanlig hos barn og tenåringer. I løpet av puberteten vil forhuden utvide seg slik at de aller fleste gutter får helt normal forhud når de er ferdig med pubertetsutviklingen.

Dersom du har smerter når du trekker forhuden helt tilbake, eller hvis det ikke er mulig å trekke forhuden over penishodet tyder det på at den er for trang. Les mer om trang forhud i artikkelen jeg har lagt ved.

2. Det kan være det du oppdaget var sæd. Mange gutter opplever å få en nattlig uttømming selv om de ikke får utløsning hver gang de onanerer. Sædproduksjonen kommer mer i gang etterhvert.

Lykke til videre.

Vennlig hilsen Helsesøster, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Trang forhud

Boxershorts (colourbox.com)

Trang forhud er noen ganger et problem for gutter. Noen har hatt problemer med det og blitt operert når de er små, mens andre opplever dette når de kommer i pubertet.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Pubertet
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om pubertet