Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor får jeg en rar/vond følelse når jeg runker?

Gutt 15 år
 

Spørsmål

Hei!Jeg lurer på hvorfor jeg får en rar/litt vond følelse når jeg runker?Jeg klarer ikke å cumme nær den rare følelsen kommer hver gang jeg runker?

Besvart 16.04.2018 19:53
 

Svar
Hei gutt 15!

Takk for spørsmål.

Noen ganger kan teknikken bruker når en runker gjøre det både vanskelig å få orgasme eller føre til at det blir vondt og ubehagelig. Skjer det, er det ok å bruke litt tid på å teste ut ulike måter å runke på.

Her kommer noen tips som du kan prøve ut:

- Bruker du venstre hånd når du onanerer, bytt til høyre - eller omvendt.
- Varier mellom å bruke hele hånda rundt penis og å bruke bare tommel- og pekefinger - eller omvendt.
- Test ut ulikt trykk, onaner både med et løst og et fast grep.
- Test ut å onanere med bruk av glidemiddel, slik at det blir vått og fuktig eller bruk en helt tørr hånd.

Det kan også være ok å finne ut om det er andre ting enn onani som skal til for at du får orgasmer eller utløsning. For å finne ut av det, finnes det en øvelse du kan teste ut, kanskje denne kan gi deg noen tips?

En gang du er alene, kan du kle deg helt naken og se på deg selv i et heldekkende speil. Se på deg selv helt til du liker det du ser. For noen er dette gjort med en gang, andre kan trenge å se på seg selv over tid før en liker det en ser i speilet.

Prøv ut ulike former for stimulering av hele kroppen din og legg merke til hva som er godt og mindre godt. Noen kan like myk og forsiktig berøring, mens andre kan like klyp og mer kraftige klaps. Gjør det samme med penisen, testiklene dine og huden i området rundt testiklene og bak mot og rundt endetarmsåpningen; se på deg selv og prøv ut ulike måter du kan onanere og stimulere også denne delen av kroppen.

Legg merke til hvilke seksuelle fantasier som oppstår når du gjør dette. Alt dette vil gi deg mye nyttig informasjon om deg selv og hva du liker. Dette er informasjon som kan gjøre at du at får det bedre.

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen sexologisk rådgiver, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånd

ABC for å oppnå orgasme på egenhånd (ung.no)

Å greie onanere og få orgasme selv eller å greie å hjelpe partneren til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her finner du litt kunnskap som er nyttig for å forstå og kjenne kjønnsorganene bedre og dermed å mestre onanikunsten bedre.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Pubertet
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om pubertet