Hopp til hovedinnholdet

Jeg får ingen gutter

Jente 16 år
 

Spørsmål

Jeg er ei jente på 16 år. Jeg har likt så mange gutter eller jeg vet ikke om jeg har likt de eller vært forelsket i dem, men uansett så har de vist at jeg har likt dem. Siden jeg var 13 år så har jeg likt en til jeg ble 15 år og han har ikke likt meg, men han visste at jeg likte han, ikke ville han Adde meg på Snapchat eller på andre sosiale medier. Spørsmålet er jeg skjønner ikke meg på gutter, jeg har å likt 3-4 gutter til å alle de nektet å Adde meg på Snapchat, de fleste har egt bare blokkert meg. Jeg skjønner ikke hva som feiler meg? Er jeg for stygg hva kan grunnen til det være? Jeg ba vennene mine Adde guttene som nektet å Adde meg å når vennene mine spurte de, så addet de dem tilbake med engang. Jeg føler at ingen liker meg og jeg vil jo ha gutter i livet men får ingen. Hva skal jeg gjøre???

Besvart 15.01.2019 20:16
 

Svar
Hei

Så bra at du har opplevd at det er noen personer du liker bedre enn andre. Noen blir lett forelsket og er opptatt av å ha en kjæreste tidlig. Andre er ikke opptatt av dette før de blir 18-20 år. 

Det kan være lurt å holde det litt hemmelig når man er forelsket i noen. Noen synes det er vanskelig å bli forelsket tilbake i en person hvis andre vet om at en person liker vedkommende. Jeg tror ikke det feiler deg noe eller at du er stygg. Men kanskje du skal prøve å få kontakt med gutter på en annen måte. Prøv å bli kjent med noen og vent til de adder deg på snap.

Øv litt på å flørte uten at så mange andre får det med seg. Se vedlagte flørtetips. Snakk gjerne med helsesykepleier på skolen om dette. Da kan du kanskje få noen tips som er nyttige. Helsesykepleier kjenner kanskje guttene som du liker og kan si noe om hva som er lurt i miljøet på skolen din.

Lykke til.

Vennlig hilsen helsesykepleier, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer

9 flørtetips for Snapchat

Gutt trykker på mobilen

Snapchat er en fin måte å få kontakt og bli kjent med andre på, men hvordan bør du gå frem for å flørte med noen du liker litt ekstra godt?

Les mer

Flørtetips for små skriftlige meldinger

Jente med mobil (colourbox.com)

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

Les mer

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse