Hopp til hovedinnholdet

Har så lyst til å spørre om vi skal runke sammen, men blir litt flaut.

Gutt 17 år
 

Spørsmål

Hei er en gutt her på 17 jeg lurer på har en bestekompis som bor hos fosterforeldre men saken er at jeg har så lyst til og spør han om vi skal runke sammen men blir litt flaut og spør om det har veldig lyst til og runke sammen me han spørsmål 2 jeg har hatt problemer for Tiden jeg skrev med en gutt han er 20 år da jeg spurte han da om han kunne vise hvordan han runker så begynte vi etter hvert og sende videoer at vi runker til hverandre også hadde jeg lyst til og møte han gutten men han. Er 20 IG jeg er 17 så jeg hadde lyst til dette men så sa stefaren Min dette tror du skal holde deg unna han her det har jeg gjort nå jeg vill ikke runke han og suge han vil heller gjør det med bestekompisen min hilsen gutt på 17 år

Besvart 26.01.2019 08:17
 

Svar
Hei gutt 17 år. 

Så bra at du skrev til oss.

Det er fint at du ikke lengre deler bilder og videoer med den eldre gutten, og at dere ikke skal møtes. Det er mye tryggere med en du kjenner. 

Jeg forstår det kan føles flaut å spørre om noe så intimt som å runke sammen. 

Kanskje må du først tenke gjennom om du tror at bestekompisen vil ønske å runke sammen, eventuelt at dere stimulerer hverandres kjønn. Har han gitt uttrykk for hvilket/hvilke kjønn han tenner seksuelt på? 

Det du kan gjøre er å spørre om han har hatt seksualitet med en annen tidligere, og eventuelt om han har vært forelsket tidligere og i hvem. Det kan gi deg en pekepinn om hvilket/hvilke kjønn han liker. Ut fra hva han svarer, kan du vurdere hva du vil si. 

Hvis du er veldig trygg på ham, kan du foreslå at dere runker sammen. Ut fra hvilken reaksjon han komme med, må du vurdere hva du sier videre. Hvis han blir irritert eller sint, kan du bare si at du tullet, for å se reaksjonen hans. Hvis han er positiv, er det åpent mellom dere og dere kan gjøre det. 

Du kan snakke med helsesøster/helsesykepleier på skolen eller på helsestasjon for ungdom. Hvis det er vanskelig å forklare, kan du ta med utskrift/skjermbilde av det du har skrevet og svaret her. Da slipper du å si så mye. 

Jeg håper dette er til hjelp og jeg ønsker deg alt godt!

 
Hilsen spesialist sexologisk rådgivning (NACS), ung.no 
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Helsestasjon for ungdom

Gutt hos legen (colourbox.com)

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Trist gutt (colourbox.com)

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Pubertet
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om pubertet