Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Har hatt mensen 5 - 6 ganger, den siste gangen blødde jeg mye mindre

account_circle

SPØRSMÅL

Har hatt mensen sånn 5-6 ganger nå, og har liksom fått det jevnlig. Har pleid å blødd veldig mye, sist gang blødde jeg gjennom den største tampongen på 2 timer den andre dagen.. Har også hatt ekstremt med smerter (kjenner det med smertestillende, men det hjelper jo myyye) Også har det pleid å vare fra søndag-lørdag ca. Men nå denne gangen har jeg blødd veldig lite, fikk det lørdags kveld, og blødde sånn litt gjennom søndagen, men ikke sånn krise sånn som de andre gangene, også mandagen gikk jeg liksom nesten hele dagen uten å måtte bytte, og i dag er det så å si ingenting. Og denne gangen har jeg ikke hatt så mye smerter heller, har jo tatt paracet uansett for sikkerthetskyld, men kjente bare litt smerter på mandagen når paraceten gikk ut av kroppen om kvelden. Er det normalt at det endrer seg sånn? Har ikke endra noe med meg selv og kostholdet og sånt..

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer