Hopp til hovedinnholdet

Liten tiss og ikke kommet i stemmeskiftet

Gutt 16 år
 

Spørsmål
HJELP! Jeg er 16 år!! har en babytiss som er 2-3 cm lang. Har ikke kommet i stemme skifte men har fått masse hår under armene og litt rundt tissen. Jeg blir gal av å tenke på dette! Trenger hjelp! Er det noen muligheter for jeg ikke kan få barn? Hva kan jeg gjøre for å komme i kjappere utvikling? Dette er jo noe jeg ikke tørr å snakke om hjemme. Synnes det er så flaut. Dette er noe som plager meg noe voldsomt! Det er det første jeg tenker på når jeg står opp og det siste når jeg legger meg. Jeg mister så mye selvtilitt av å ha en 2-3 cm lang penis. Å ikke ha kommet i stemme skifte. Jeg ligger så langt etter. Tanken slår meg vær eneste dag: Kan det hende jeg ikke får barn? Det er jo noe jeg gjerne vil ha, det er så mange tanker! Er lei av å være den med minst penis og ikke kommet i stemmeskifte eller noe. Ingen andre i familien min har vært seint ute. F.eks broren min var ferdig i stemmeskifte og alt da han var 11år. HHVA ER FEIL MED MEG? Ber om å få et svar. Takk!!! Mvh: annonym :-) Legger til et søke ord slik jeg finner igjen "annonsen" teddy123
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei, og takk for spørsmål.

Når man kommer i puberteten varierer en god del fra gutt til gutt, og det er ikke slik at brødre nødvendigvis kommer i puberteten i samme alder.

Siden du nå er 16 år kan det være en idé at du snakker med legen din eller helsesøster om dette. Noen forskjellige sykdommer kan gjøre at puberteten ikke foregår slik den skal, og det er lurt at du får undersøkt om dette gjelder deg.

Med vennlig hilsen SUSS.no, i samarbeid med ung.no.
SUSS kan også svare deg på spørsmål om ungdomshelse, sex og samliv på telefonnummer 800 33 866 hver eneste dag mellom 15 og 20, eller send ditt spørsmål i en SMS til 2026.
Kontakt med SUSS.no er også helt anonym.
Du kan også sende inn spørsmål til SUSS på Juntafil på NRK Petre.
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Pubertet
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om pubertet


Quiz: Hva vet du om menneskehandel?

Foregår det menneskehandel i Norge?