Hadde mens i januar men har ikke hatt den siden, hvorfor? jeg har hatt mensen siden 7 klasse og den har vært regelmessig hele tiden.     Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Hadde mens i januar men har ikke hatt den siden, hvorfor? jeg har hatt mensen siden 7 klasse og den har vært regelmessig hele tiden.    

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg begynner å bli veldig bekymret. Jeg har ikke hatt menstruasjon siden januar og jeg skulle egentlig ha hatt den nå, så nå er det gått 2 måneder uten mens! Jeg begynner å bli veldig bekymret og redd for at jeg har mistet den. Jeg fikk mensen i 7 klasse og jeg har hatt den regelmessig helt siden da.
Jeg veier også normalt. Jeg er 1.65cm og veier 52kilo.
Spiser normalt, men kan hende jeg slurver litt med maten, at jeg liksom av og til ikke har mat lyst og nesten ikke spiser noen dager, og andre dager har jeg lyst på mat og spiser normalt liksom. Men alle har vell sånne dager?
Jeg er skikkelig bekymra nå jeg.. Hva skal jeg gjøre?
account_circle
AKTUELT NÅ

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

Les mer

Opplever du vold hjemme?

Noen opplever at hjemmet er et sted der de er redde, må være på vakt og passe på hva de sier og gjør. Sånn skal det ikke være.

Les mer

Hvorfor stjeler jeg? Og hvordan kan jeg slutte?

Vi vet jo alle at det ikke er lov å stjele, og at vi bare får dårlig samvittighet etterpå. Men så gjør vi det likevel. Hvorfor det? Og hvordan kan vi slutte?

Les mer