Er det normalt etter 2 år og fortsatt blø i 2 uker under mensen? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Er det normalt etter 2 år og fortsatt blø i 2 uker under mensen?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har veldig problemer med mensen. Jeg fikk menen rundt påsken når jeg var 14 år. Jeg har ikke store problemer med selve menstruasjonen, men den varer alltid i 2 uker og av og til mer, jeg lurte på om det var vanlig? En annen ting er tampong, jeg har aldri brukt en tampong før. Jeg er veldig redd! Når jeg fingrer bruker jeg bare å stimulere klitoris, hver gang jeg har prøvd å stikke inn en finger i selve skjeden er det noe som stopper det, selv om jeg er veldig våt, jeg får nemlig heller ikke opp en tampong. Er det mulig å bade uten tampong? For i sommerferien hadde jeg dette problemet, jeg fikk ikke tampongen opp og jeg måtte bare sitte å se på all moroa! Håper jeg får svar!!

account_circle
AKTUELT NÅ

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

Les mer

Opplever du vold hjemme?

Noen opplever at hjemmet er et sted der de er redde, må være på vakt og passe på hva de sier og gjør. Sånn skal det ikke være.

Les mer

Hvorfor stjeler jeg? Og hvordan kan jeg slutte?

Vi vet jo alle at det ikke er lov å stjele, og at vi bare får dårlig samvittighet etterpå. Men så gjør vi det likevel. Hvorfor det? Og hvordan kan vi slutte?

Les mer