Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min tenner ikke på meg - hva gjør jeg?

Jente 20 år
 

Spørsmål

Hei, Jeg har en kjæreste som ikke lengre tenner på meg, det kan jeg takke lillesøsteren min for. Jeg hadde en gang en kjæreste med afrikanske røtter, dette visste at min nåværende kjæreste ikke ville like, ettersom han stemmer på FrP. Men jeg er så glad i ham, han er smart, høy og veltalende og min afrikanske eks slo meg, så jeg bestemte for å begrense meg til norske menn fremover. Men en dag ved middagsbordet nevnte søsteren det for ham, altså med ham, og det var uhell, men jeg så nyven kjæresten min fikk i pannen av det... Og siden den gang har han vært veldig avholdende med seksuell aktivitet, han sier at han jobber med det sammen med en seksuell veileder, men han gjør ikke fremskritt. Jeg vet at ikke-vestlige innvandrere er et dårlig kort på CV'en, derfor skulle han heller ikke vite om det, men nå er skaden skjedd. Hvordan skal jeg komme meg ut av det og få ham til å tenne på meg igjen? Det er så vondt fordi jeg er så glad i ham...

Besvart 02.03.2019 16:04
 

Svar
Hei

Det er vondt å oppleve at den du er glad i og kjæreste med ikke tenner på deg. Det er ikke rart at du blir fortvilet over det. 

Du må ta en samtale med ham om dette. Hva er årsaken til at han ikke tenner?

Er han redd for at du har en kjønnssykdom som holder ham tilbake, eller er det det faktum at du har vært sammen med en med en annen hudfarge?

Det beste er om dere har en samtale med en tredjeperson til stede. Det kan være en på helsestasjon for ungdom som kan hjelpe dere å sette ord på de vanskelige temaene. 

Det blir bare større avstand mellom dere hvis dere ikke tar det opp - og finner ut av hva som ligger bak. 

Lykke til :-)

 

Vennlig hilsen helsesykepleier

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærester (colourbox.com)

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Men hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?


Skrevet av ungdomsredaksjonen

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Trist gutt (colourbox.com)

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Rasisme
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om rasisme