Hopp til hovedinnholdet

Har lyst til å reise til USA for å møte kjæresten, men jeg klarer ikke finne ut hvilke fly jeg må ta

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei :D Har lyst til å reise til USA for å møte kjæresten, men jeg klarer ikke finne ut hvilke fly jeg må ta, hvor jeg må ta flyene, hvor mange fly og hva det koster! Har søkt på nettet lenge nå, men finner ikke ut av det :P Kan dere hjelpe meg? Bor i Haugesund og skal til Virginia ;) Helst svar så fort som mulig!!! Tusen takk <3 Hilsen Jenta som savner kjæresten syyyyyykt mye :`(

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg vil tro du har snakket med foreldrene dine om dette? Det er jo de som har ansvaret for deg. Det koster en del å reise ti - og bo i USA, jeg vil tro du har tenkt på dette og vurdert hvordan du skal ha råd til dette. Skal foreldrene dine være med på å betale om de godkjenner og støtter at du skal reise til kjæresten din i USA, eller er det oppsparte penger?

Vi har ingen reisearrangør i ung.no, nmen det er lett å finne forslag til flyreiser på nettet. Det kommer mange alternativer om du søker etter flyreiser på google.com. Men det er viktig at du har dette godkjent med foreldrene dine. Det er også mange fløyselskaper som krever godkjennelse fra foreldre for de som er under 18 år.

Det er helt sikkert mange rundt deg som har bestilt reiser på nettet før. Be om hjelp. Viktige ting å tenke på er å begrense antall mellomlandinger, total (tids)lengde på reisen og pris. Det er også viktig at du vet at nettjenesten er seriøs før du evt betaler en flyreise.

Legger ved noen artikler under svaret som kan være nyttige å lese.

Lykke til

Vennlig hilsen ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forsikring på utenlandsreise

Skal du reise til utlandet må du sørge for at du har gyldig reiseforsikring. Les hvorfor det er viktig, og hvordan du skaffer deg det her.

Les mer

Søk om pass

Norsk pass (foto: ung.no)

Pass er eneste internasjonalt godkjente identifikasjonsbeviset vi har i Norge. Alle norske statsborgere som skal reise utenfor Norden må ha gyldig norsk pass ved inn- og utreise. Det gjelder også for barn og ungdom.

Les mer

Dette kan du ha med deg i håndbagasjen på flyet

Sikkerthetskontroll flyplass (colourbox.com)

Her er råd til deg som skal ut og reise:

Når du pakker: På flyet er det forbudt å ta med flytende væsker og gjenstander som kan forårsake alvorlig skade. Er du i tvil, send det i innsjekket bagasje.

Les mer

Råd ved bestilling av reiser på nett

Bestiller på nett (colourbox.com)

Skal du ut å reise og lurer på hva du bør huske på? Vi har samlet de viktigste rådene her.

Les mer

Kan du reise alene når du er under 18 år?

Jente på fly (colourbox.com)

Usikker på hvordan reglene er for å reise alene når du er under 18 år? Vi har samlet noen svar fra spørretjenesten vår om reise og aldersgrenser.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Reise
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om reise