Hopp til hovedinnholdet

Har lest at man kan oppholde seg i Thailand i 30 dager uten visum. 

Jente 20 år
 

Spørsmål

Hei. Vi er to jenter som skal reise jorda rundt, og lurer på noe ang visum. Har lest at man kan oppholde seg i Thailand i 30 dager uten visum. Vi lander først i Bangkok og skal være der i et par dager, så reiser vi til Vietnam. Men vi skal tilbake til Thailand igjen, så starter 30 dagers visumet på nytt når vi kommer tilbake fra Vietnam? Eller er vi nødt til å bestille visum? For om det fungerer så er vi 27 dager i Thailand og 15 i Vietnam.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

VI har ingen reisekonsulent på ung.no, men anbefaler dere å sjekke visumplikt på www.landsider.no.  Legger også ved en artikkel om visum under svaret.


Du kan også få svar på sprøsmålene ved å henvende deg til et reiseselskap som arrangerer turer til Thailand.

GOD TUR!

 

Vennlig hilsen ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forsikring på utenlandsreise

Skal du reise til utlandet må du sørge for at du har gyldig reiseforsikring. Les hvorfor det er viktig, og hvordan du skaffer deg det her.

Les mer

Søk om pass

Norsk pass (foto: ung.no)

Pass er eneste internasjonalt godkjente identifikasjonsbeviset vi har i Norge. Alle norske statsborgere som skal reise utenfor Norden må ha gyldig norsk pass ved inn- og utreise. Det gjelder også for barn og ungdom.

Les mer

Dette kan du ha med deg i håndbagasjen på flyet

Sikkerthetskontroll flyplass (colourbox.com)

Her er råd til deg som skal ut og reise:

Når du pakker: På flyet er det forbudt å ta med flytende væsker og gjenstander som kan forårsake alvorlig skade. Er du i tvil, send det i innsjekket bagasje.

Les mer

Alt du trenger å vite om visum

visum (www.colourbox.com)

Hvis du skal reise til et land utenfor Europa bør du sjekke om landet krever at du skaffer deg visum. Land med visumplikt vil ikke slippe deg inn uten at dette er i orden. Søk i god tid før du skal reise, noen steder er behandlingstiden for visumsøknader lang.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Reise
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om reise