Hopp til hovedinnholdet

Jeg har en voldsom flyskrekk. 

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei, jeg har en voldsom flyskrekk. Jeg har lest på alle tips det er å finne, men det er kun en liten ting jeg lurer på. Er det milig at et fly bare mister farta eller begge motorene går eller noe, hadde flye da falt rett ned? Er det mulig at et fly kan bare dette den fra himmelen? Håper på svar.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg skjønner at det er vondt med flyskrekk. Du skriver inn til oss, og da tenker jeg at du har lyst til å bli fri for flyskrekken, at du ønsker å gjøre noe med det. Spørsmålene du stiller handler om tekniske problemstillinger, og de kan vi dessverre ikke svare på. 

Generelt vet jeg at det skal mye til for at et fly detter ned, det er mange årsaker som må hende samtidig, og det skal egentlig ikke være mulig. Derfor skjer det så utrolig sjelden.

Men du kan lese artikkelen jeg legger ved under svaret, selv om du sier at du har lest det meste, så ikke gi opp. I artikkelen finner du også tips om bøker du kan lese, og steder der de holder kurs for å kurere flyskrekken. Mange har blitt kvitt flyskrekken sin, det kan du også gjøre.

Lykke til!

Vennlig hilsen ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Redd for å fly?

Fly (colourbox.com)

Ung.no gir deg tips om en bedre flytur, og avkrefter myter om flysikkerhet.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Reise
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om reise