Hopp til hovedinnholdet

Hvilke selskap tilbyr sommerskole?

Jente 15 år
 

Spørsmål

hei! jeg vil på sommerskole i 1-2 uker i f.eks usa til neste sommer (2015) så jeg lurte på om noen hadde noen forslag hvilken leirselsap jeg bør dra med:) håper på tilbakemedinger takk<3

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Dette hørtes spennende ut. Det er veldig bra at du er så tidlig ute!

Ung.no har tidligere skrevet en artikkel om Kurs og sommerskoler i utlandet.

Jeg ser at Internettsidene ser litt rotete ut, men på worldwide.edu kan du sortere etter land i venstre marg (Program listings --> By Country) og hvis du trykker på Program finder, kan du merke av dine ønsker og få tilsendt tips fra dem.

På Studyabroad kan du også sortere etter Country/Region (USA) og Program type (Summer program).

Ellers har UngInfo lagd denne oversikten over byråer man kan reise på språkreise gjennom. De er norskspråklige og kan kanskje være lettere å kommunisere med.

Språkreisebyrået AS
:web www.sprakreisebyraet.no
Gjennom Språkreisebyrået kan du lære engelsk, fransk, tysk, spansk, italiensk, russisk og portugisisk. I tillegg har de fritidsprogram og internasjonale forhold som gjør at du vil bli kjent med byen og mennesker fra mange ulike land.

EF Internasjonale Språkskoler
:web www.ef.no
EF tilbyr egne språkkurs for ungdom, i tillegg til at de har internasjonale språkskoler i utlandet for studenter og voksne. Mange språk på alle nivåer med kursstart hver uke. Kurslengde fra 2-52 uker. Land i alle verdensdeler. Du kan velge mellom allmennkurs og intensivkurs, sommerkurs og businessengelsk.

Gateway College
:web www.gatewaycollege.no
Tilbyr språkstudier i samarbeid med høgskolen i Ålesund. Opptakskrav er generell studiekompetanse fra videregående skole. Man kan studere spansk i ett semester i Mexico eller fransk i Paris. Man oppnår studiepoeng og støtte fra Lånekassen.

SIOC – Study In anOther Country DA
:web www.sioc.no
SIOC formidler og organiserer språkkurs i spansk, fransk, engelsk, tysk, italiensk, kinesisk og russisk fra nybegynner til avansert forretningsspråk.

STS Språkreiser
:web www.sts-education.no
Språkreiser for deg mellom 13 og 18 år, som i tillegg kombineres med ulike valgfrie aktiviteter som fotball, seiling, golf, ridning og mye annet!

StudyAway
:web www.studyaway.no
Study Away tilbyr studier i spansk på Costa Rica eller Den dominikanske republikk. Du studerer Spansk programfag III som privatist på videregående nivå. Study Away samarbeider med Sonans Privatgymnas Tromsø. Du kan få støtte fra Lånekassen.

Kulturstudier
:web www.kulturstudier.no
Med Kulturstudier kan du blant annet studere spansk og latinamerikastudier i Argentina og Nicaragua, enten et semester eller et år. Kursene arrangeres i samarbeid med norske høgskoler, og gir dermed 30 studiepoeng per semester. Du trenger generell studiekompetanse for å søke og kan ta opp lån og få stipend fra Lånekassen.

BLTS Språk og Studier
:web www.blts.no
BLTS er et norsk nettsted som gir informasjon om og henviser til internasjonale språkskoler og språkkurs i utlandet. De har informasjon for ulike aldersgrupper og yrkesgrupper.

 

Ellers vil jeg være litt forsiktig med å anbefale en spesiell bedrift, men søk gjerne litt rundt på nettet for å se hvilke erfaringer folk har fra dem.

Håper du finner noe som passer deg!

Vennlig hilsen

UngInfo Oslo i samarbeid med ung.no

UngInfo er et informasjonssenter for alle under 27 år.

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Reise
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om reise