Hopp til hovedinnholdet

I sommer har familien min og jeg tenkt til å reise til Spania

Jente 18 år
 

Spørsmål

Heisann! I sommer har familien min og jeg tenkt til å reise til Spania, så da lurer vi på om dere vet om noen nettsider og tips til hva man kan gjøre og hvor vi kan reise. Vi leter etter en plass med strender og masse aktiviteter som go kart, stand up paddle, kitsurfing, skydive, paragliding og slike aktiviteter.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Så spennende at dere skal på tur.
Spania er stort, og det er masse fint å gjøe. Det viktige er at dere setter dere ned og skriver ned hva dere har lyst til å gjøre på ferie. Skal det være strand, kafe, mioddagsfokus, aktiviteter, sykkel, billeie, vandring i fjellet, museer eller hva?


Det finnes mange reisehåndbøker fra ulike deler av spania, finn en for det området dere skal til og begynn planleggingen. Dette er både samlende for familien og moro. Så kan dere begynne å glede dere.

Søk også på nettet etter Spania, eller det stedet dere skal til, da vil det garantert ploppe opp flere tips, nettsteder og forslag.

GOD REISE

Vennlig hilsen ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forsikring på utenlandsreise

Skal du reise til utlandet må du sørge for at du har gyldig reiseforsikring. Les hvorfor det er viktig, og hvordan du skaffer deg det her.

Les mer

Søk om pass

Norsk pass (foto: ung.no)

Pass er eneste internasjonalt godkjente identifikasjonsbeviset vi har i Norge. Alle norske statsborgere som skal reise utenfor Norden må ha gyldig norsk pass ved inn- og utreise. Det gjelder også for barn og ungdom.

Les mer

Råd ved bestilling av reiser på nett

Bestiller på nett (colourbox.com)

Skal du ut å reise og lurer på hva du bør huske på? Vi har samlet de viktigste rådene her.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Reise
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om reise