Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg få støtte til språkreise?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg er en 13 år gammel jente som er veldig interessert i å dra på språkreise med mine beste venner til neste år. Vi er 4 til sammen. Vi har funnet ut hvordan vi skal tjene pengene og hvor vi skal dra, men har andre spørsmål angående språkreiser. Er det en mulighet å få støtte fra kommunen eller lånekassen til språkreise? Hvis man drar på språkreise flere i lag, kan man få hotellopphold sammen? Ser at man bruker mye av tiden på reisen på attraksjoner osv. får man tid ellers og? Ser nå at dette er spørsmål man bør spørre språkreisefirmaet, men håper kanskje dere har svar på noen av dem:) -Hilsen en 13 år gammel jente som vil veldig gjerne på språkreise!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
HeiLånekassen gir nok dessverre ikke støtte til språkreiser. Kommunene pleier nok heller ikke å gi støtte til dette, men det kan du undersøke nærmere selv. Kanskje rådgiver på skolen vet, ellers kan du ta kontakt med kommunen din selv. 
Når det gjelder de andre spørsmålene, så er det best å ta kontakt med arrangørene av språkreisen for å få svar.

Vennlig hilsen

 

Lånekassen i samarbeid med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hvem får støtte fra Lånekassen?

Jente ligger i parken og studerer (colourbox.com)

Elever i videregående skole og studenter kan søke stipend og lån hos Lånekassen. 15. november er søknadsfrist for utdanningsstøtte i høstsemesteret, og 15. mars er søknadsfrist for vårsemesteret.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Reise
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om reise