Hopp til hovedinnholdet

Skal til GC, er 16,5 når vi reiser og vennina mi er 15,5. Har dere reisetips?

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg og vennina mi tenker og dra til Spania alene neste sommer. Vi har tänkt oss til Gran Canaria der vi får låne leilighet av noen slektninger. Jeg er 16,5 når vi reiser og vennina mi er 15,5. Har dere noen reisetips til oss?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Så spennende med reiseplaner!

Jeg vil anbefale deg å snakke med de dere kan låne leiligheten av, de vil garantert kunne gi dere tips for hvordan dere kan få en flott ferieopplevelse. Vi i ung.no sitt fagpanel har ingen erfaring med Gran Canaria, og så vil det jo avhenge av hva dere ønsker å oppleve.

Du skriver at dere skal låne en leilighet. Om du spør de som eier denne leiligheten, vil de garantert kunne gi dere gode tips og råd om hva dere bør og kan gjøre.

Jeg legger ved en artikkel om det å reise alene når du er under 18 år. Husk at det er foreldrene eller foresatte som er ansvarlig for dere så lenge dere er under 18 år. 

 

Vennlig hilsen ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kan du reise alene når du er under 18 år?

Jente på fly (colourbox.com)

Usikker på hvordan reglene er for å reise alene når du er under 18 år? Vi har samlet noen svar fra spørretjenesten vår om reise og aldersgrenser.

Les mer

Søk om pass

Norsk pass (foto: ung.no)

Pass er eneste internasjonalt godkjente identifikasjonsbeviset vi har i Norge. Alle norske statsborgere som skal reise utenfor Norden må ha gyldig norsk pass ved inn- og utreise. Det gjelder også for barn og ungdom.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Reise
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om reise