Hopp til hovedinnholdet

Visum til Kina

Gutt 18 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg vet ikke helt hvilke emne det var om det "kriminalitet eller "reise" så jeg prøver her. Jeg hadde Kredittkort med høy gjeld som jeg ikke kan betale:( fordi jeg ikke har råd:( jeg har fått mange purringer i posten av både baken og Politiet. Nå har jeg havnet i inkasso:( og har fått anmerkning der:( kan jeg få visum til Beijing (Kina) hvis jeg har anmerkning i inkasso? Hva er Visum egentlig? Hvor skal jeg søke om visum Beijing (Kina) og Hvor kan man få visum til Beijing (Kina)?Hilsen gutt 18 år.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

At du har fått betalingsanmerkninger har ingen betydning for din mulighet til å få visum for innreise til Kina.

Jeg har lagt ved en artikkel som gir deg svar på de spørsmålene du har om visum. Dersom du lurer på noe mer etter å ha lest artikkelen, vil jeg anbefale deg å kontakte den kinesiske ambassaden i Oslo. Det fins også nettsider der du kan søke om visum, som du enkelt kan google deg frem til. 

Hilsen juristen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Alt du trenger å vite om visum

visum (www.colourbox.com)

Hvis du skal reise til et land utenfor Europa bør du sjekke om landet krever at du skaffer deg visum. Land med visumplikt vil ikke slippe deg inn uten at dette er i orden. Søk i god tid før du skal reise, noen steder er behandlingstiden for visumsøknader lang.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Reise
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om reise