Hopp til hovedinnholdet

Ble nytlig tatt med en pose cannabis og har fått det på rullebladet mitt. Kan jeg reise til USA i fremtiden?

Gutt 18 år
 

Spørsmål

Hei, jeg ble nylig tatt med en pose cannabis på meg(2.5 G). dette var mitt første lovbrudd og det eneste som står på rullebladet mitt. Jeg har bestemt meg for å ha totalslutt med slike ting slik at jeg ikke skal ødelegge mer for meg selv i fremtiden. Men det kommer til å være en dag hvor jeg ønsker å reise til USA. hvis jeg ikke gjør noe annet galt i den 2 eller 5 år perioden som det ligger på rullebladet. kan jeg da reise til USA uten problemer om for eks: 6 år?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Så bra at du har bestemt deg for å slutte med det. Som du selv sier kan slike ting ødelegge for fremtiden. Du trenger likevel ikke bekymre deg med tanke på innreise til USA om noen år. Jeg legger ved en artikkel hvor du kan lese mer om dette.

Hilsen juristen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

- Har noe på rullebladet - kan jeg reise til USA?

Frihetsgudinnen (colourbox.com)

Jeg ble tatt for nasking for noen år siden. Har tenkt å studere i USA etter videregående, og lurer på om det at jeg har noe på rullebladet får noe å si. Har hørt at det er vanskelig å få reise til USA med noe på rullebladet. Utenlandsstudier er noe jeg har drømt om bestandig, og USA er favorittlandet. Blir så lei meg hvis den tabben jeg gjorde en gang for lenge siden skal ødelegge planene mine.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Reise
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om reise