Hopp til hovedinnholdet

Bagasje ev mellomlanding

Jente 18 år
 

Spørsmål

Hei der. Jeg skal reise alene for en av de første gangene til England hvor jeg har en mellomlanding i Danmark, så bare lurer jeg på. -Hvordan funker dette med bagasje? (Hele turen til England og tilbake er kjøpt med samme billett. Jeg trenger vil ikke da å måtte sjekke den inn igjen og tolle den?) - Ville dere sakt at vente 40min i Danmark på flyet til England var god nok tid? -Nå som England ikke lenger er en del av EU trenger jeg da visum eller noe?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Så fint du spør.

Når du sjekker inn bagasjen din i Norge, skal du få informasjon om du evt må hente og sjekke inn bagasjen din på nytt der du mellomlander. I de aller fleste tilfeller vil bagasjen sendes hele veien til destinasjonen.

Generelt kan du lese alt om visumkrav i artikkelen under og på landsider.no

Vennlig hilsen ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forsikring på utenlandsreise

Skal du reise til utlandet må du sørge for at du har gyldig reiseforsikring. Les hvorfor det er viktig, og hvordan du skaffer deg det her.

Les mer

Søk om pass

Norsk pass (foto: ung.no)

Pass er eneste internasjonalt godkjente identifikasjonsbeviset vi har i Norge. Alle norske statsborgere som skal reise utenfor Norden må ha gyldig norsk pass ved inn- og utreise. Det gjelder også for barn og ungdom.

Les mer

Dette kan du ha med deg i håndbagasjen på flyet

Sikkerthetskontroll flyplass (colourbox.com)

Her er råd til deg som skal ut og reise:

Når du pakker: På flyet er det forbudt å ta med flytende væsker og gjenstander som kan forårsake alvorlig skade. Er du i tvil, send det i innsjekket bagasje.

Les mer

Kan du reise alene når du er under 18 år?

Jente på fly (colourbox.com)

Usikker på hvordan reglene er for å reise alene når du er under 18 år? Vi har samlet noen svar fra spørretjenesten vår om reise og aldersgrenser.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Reise
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om reise