Hopp til hovedinnholdet

Jeg og en venninne vil på språkreise til Malaga, men lurer på pris?

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei, jeg er jente på 14 år Jeg og min venninne har tenkt oss på språkreise til Malaga (Spania) i sommer, men vet ikke hva det koster:((( Så vi lurer på om dere vet hva det koster for 2 uker til Malaga, inkludert fly og overnatting, på skolen eller hos en vertsfamilie. Vi vil vite pris på alle kostnader, vi tenker å ta det internationalet kurset, håper på svar;)

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg kan dessverre ikke svare deg på hvor mye dette vil koste, da priser på både fly og overnatting vil variere fra de forskjellige selskapene og også basert på hvilke datoer dere skal reise. Jeg anbefaler dere i steden å ta kontakt med forskjellige reisebyråer som tilbyr språkreiser for de under 18 år, for å sammenlikne deres prise med hverander. På den måten finner dere kanskje det billigste alternativet. Dette er noen av de som driver med dette:

ef
sta
STS

Ellers legger jeg ved noen artikler du kan lese.

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Nyttig å vite om språkreise

Flere og flere ungdommer ønsker å komme seg ut i verden for å oppleve kultur, lære språk, eller for å få litt sol på kroppen. Her får du en guide om hva som er viktig å huske på.

Les mer

Kan du reise alene når du er under 18 år?

Jente på fly (colourbox.com)

Usikker på hvordan reglene er for å reise alene når du er under 18 år? Vi har samlet noen svar fra spørretjenesten vår om reise og aldersgrenser.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Reise
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om reise