Hopp til hovedinnholdet

Jeg skal til syden og er redd for krig og bomber

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg skal til Gran Canaria i natt. Jeg er sikkelig redd for bomber og terror. Jeg skal dit med foreldrene mine, besteforeldrene mine og tante,unkel og et av søskenbarna mine. Jeg er sikkelig redd fir p dø å vet ikje hvordan jeg skal kurere det! Kan dere gi meg noen tips? Hilsen Jente,13

Besvart 21.11.2018 08:17
 

Svar
Hei

Det er ikke uvanlig at barn og ungdom kan bli redde for ting man ser og hører i media, slik som krig for eksempel. Men når det gjelder sydenturen deres, så kan du nok slappe helt av. De reisemål som det er mulig å feriere i, er ikke utrygge reisemål for krig og denslags. Dersom det hadde vært noe å frykte med å reise til Gran Canaria, hadde det ikke vært mulig å kjøpe ferieturer dit. Du skal jo i tillegg ha med både foreldre og besteforeldre, snakke gjerne med de om din redsel. Det er ikke flaut å være redd! Jeg ønsker deg god tur, tror sikkert du får en superflott ferie!


Vennlig hilsen helsesøster, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Jente prater med faren sin (colourbox.com)

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting i livet ditt? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere? Her får du tips til hvordan du kan gå fram.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Reise
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om reise