Hopp til hovedinnholdet

jeg har lyst til å reise på språkreise til New York

Gutt 16 år
 

Spørsmål

Hei, jeg og noen venner har lyst til å reise på språkreise til New York sommeren 2019. Vi er da alle sammen 16 år gamle, og det står på EF at skolen ligger 40 minutter fra Manhattan. Har hørt mye om at når man er på språkreiser så MÅ man ha med en voksen om man skal ut til Manhattan, og at man er nødt til å gå i grupper. Er dette sant, eller kan vi pendle litt rundt alene?

Besvart 28.11.2018 10:00
 

Svar
Hei


Så spennende at dere tenker på språkreise til New York :)Vi har hørt om EF og det er en fin organisasjon å reise med, hvis du har lyst til å ta et språkkurs.

På slike arrangerte reiser, hvor du alltid har kontakt med og oppfølging av reiselederen din og lærerne dine, vil det alltid være regler og grenser du må følge. Dette med at man MÅ ha en voksen om man skal ut til Manhatten har vi ikke hørt om før og og anbefaler deg å ta kontakt med EF slik at du høre om deres regler for ungdommer som er på språkreise via dem. Du kan ta kontakt med de her.

Sjekk gjerne ut artikkelen jeg har lagt ved under om språkreise også.

Håper dette svaret var til hjelp. Lykke til! 

Vennlig hilsen 

UngInfo i samarbeid med ung.no 

UngInfo er et informasjonssenter for alle under 27 år. 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Nyttig å vite om språkreise

Flere og flere ungdommer ønsker å komme seg ut i verden for å oppleve kultur, lære språk, eller for å få litt sol på kroppen. Her får du en guide om hva som er viktig å huske på.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Reise
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om reise