Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg prute på prisen på språkreisen

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg og venninnen min har veldig lyst til å dra på språkreise sammen i sommer. Hun får lov av begge foreldrene. De betaler. Prpblemet er mine foreldre. De sier det er alt for dyrt, ellers hadde jeg fått lov. Tror dere jeg får reisen billigere hvis jeg spør sts/ef? Jente 13år

Besvart 23.01.2019 16:12
 

Svar
Hei

Jeg tror det vil være vanskelig å få en lavere pris på språkreisen enn den som blir oppgitt, men du kan jo si noe om situasjonen din og høre hva de sier.

Språkreiser er dyre og det er nok en del ungdommer som sparer til språkreise. Kan du spare lommepenger og ønske deg penger til bursdag til språkreisen?

Kan du finne en jobb som du kan tjene litt penger på? Kanskje du kan sette opp en lapp i nabolaget og tilby deg å passe barn, lufte hund, handle eller hjelpe til med andre ting?

Du kan jo høre om foreldrene dine har mulighet for å betale en del av prisen hvis du klarer å spare opp resten.

Lykke til!

 

Hilsen Husbanken i samarbeid med Ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Nyttig å vite om språkreise

Flere og flere ungdommer ønsker å komme seg ut i verden for å oppleve kultur, lære språk, eller for å få litt sol på kroppen. Her får du en guide om hva som er viktig å huske på.

Les mer

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

10 gode tips (ung.no)

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Det kan oppleves som rart, dumt, merkelig og til og med skremmende. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Reise
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om reise