Hopp til hovedinnholdet

jeg skal reise til tyrkia i april 2011. på startour og alle andre tour guider jeg har kontaktet oppgir at du MÅ ha visum.

Gutt 20 år
 

Spørsmål

hei. jeg skal reise til tyrkia i april 2011. på startour og alle andre tour guider jeg har kontaktet oppgir at du MÅ ha visum. det er ikke nok med bare Norsk pass, hvordan skaffer jeg dette og er det noe spessielt jeg trenger å medbringe til eventuelt den tyrkiske ambassade eller flyplass opperatørene i Tyrkia?

 

Svar
Hei


De fleste reisearrangører tilbyr å organisere visum når du bestiller reise via dem. Jeg anbefaler at du kontakter dem i forbindelse med denne turen.

 

Husk også å ha med godkjent pass. PS: flere land krever at passet har en holdbar til-dato som går minst 6 mnd fram i tid etter utreise.

 

 

 

Lykke til!

 

 

 

Vennlig hilsen ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forsikring på utenlandsreise

Skal du reise til utlandet må du sørge for at du har gyldig reiseforsikring. Les hvorfor det er viktig, og hvordan du skaffer deg det her.

Les mer

Søk om pass

Norsk pass (foto: ung.no)

Pass er eneste internasjonalt godkjente identifikasjonsbeviset vi har i Norge. Alle norske statsborgere som skal reise utenfor Norden må ha gyldig norsk pass ved inn- og utreise. Det gjelder også for barn og ungdom.

Les mer

Alt du trenger å vite om visum

visum (www.colourbox.com)

Hvis du skal reise til et land utenfor Europa bør du sjekke om landet krever at du skaffer deg visum. Land med visumplikt vil ikke slippe deg inn uten at dette er i orden. Søk i god tid før du skal reise, noen steder er behandlingstiden for visumsøknader lang.

Les mer


Kommentarer fra brukere Kommentarer


Du må fylle inn både navn og tekst for å sende inn skjemaet.

Legg inn en melding!

Obs! Ung.no svarer IKKE på spørsmål i kommentarfeltet. Send inn spørsmål på ung.no/oss

(Kommentaren blir synlig ved redaksjonens godkjenning. HTML-tagger fjernes)

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Reise
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om reise


Quiz: Kva veit du om bustad og flytting?

Korleis skal ein betale depositumet?