Jeg er 15 år gammel (blir 16) og jeg har lyst til å reise til Øst-Europa denne sommeren sammen med min kjæreste som er 20 år gammel.. Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Jeg er 15 år gammel (blir 16) og jeg har lyst til å reise til Øst-Europa denne sommeren sammen med min kjæreste som er 20 år gammel..

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er 15 år gammel (blir 16) og jeg har lyst til å reise til Øst-Europa denne sommeren sammen med min kjæreste som er 20 år gammel. Det er greit for både mine og hans foreldre, men jeg lurer på om passkontrollen eller flyselskapene kommer til å tro at det er noe suspekt og nekte oss å reise? Vil helst ikke dukke opp på flyplassen bare for å dra hjem. Takk, håper på snarlig svar, Alex.

account_circle
AKTUELT NÅ

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

Les mer

Opplever du vold hjemme?

Noen opplever at hjemmet er et sted der de er redde, må være på vakt og passe på hva de sier og gjør. Sånn skal det ikke være.

Les mer

Hvorfor stjeler jeg? Og hvordan kan jeg slutte?

Vi vet jo alle at det ikke er lov å stjele, og at vi bare får dårlig samvittighet etterpå. Men så gjør vi det likevel. Hvorfor det? Og hvordan kan vi slutte?

Les mer