Hopp til hovedinnholdet

Interrail i sommer.

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei :-) Jeg (13), Mamma og Lillebror (10) skal på interrail i sommer! Jeg gleder meg kjempemye, men mamma begynner å angre. Det er dumt. Hun tror at vi kommer til å bli drittlei og at det kommer til å bli tabbe. Jeg tror det er bra jeg, fordi vi får oppleve mye mer enn når på flyet! Men; Hva tror du? Tror du vi kommer til å bli pisseleie av tog og gåing i de forskjellige byene, eller tror du det blir bra? Jeg gleder meg hvertfall!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
HeiDet hørtes kjempekoselig ut. Nå vet ikke jeg hvor lenge dere skal være borte og hvor dere skal. Det som er sikkert er at dette er en type ferie som mange elsker men som for andre ikke passer i det hele tatt. Så det er vanskelig å tro noe om hvordan det blir for dere.

 

Du kan jo kanskje spørre mamma hva hun tror skjer når dere eventuelt blir "dritt lei", så kan dere kanskje på forhånd snakke litt om hva dere gjør hvis det blir slik.

 

Det som i alle fall er lurt er å alltid ha tilgjengelig mat og drikke, godt med lesestoff og andre ting som går an å underholde seg selv med på toget.

 

Da ønsker jeg deg en kjempefin sommer og en riktig god tur!

 

Med vennlig hilsen

Familieterapeuten

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Reise
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om reise