Hopp til hovedinnholdet

Aldersgrense hotell Barcelona.

Jente 17 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg planlegger en Barcelona-tur for meg og kjæresten. Tenker å dra i februar 2012, og da er begge 17 år (vi fyller 18 i september og oktober 2012), og lurer da på om det går ann at vi har hotellrom eller om man MÅ være 18? Går det ann å ha hotellrom og være 17 år? Vi skal dra alene. Enda et spørsmål er om hvordan det er i Barcelona i midten/slutten av februar. Kan man gå i shorts? Kan man bade? Og hvordan er shopping og utestedmulighetene der? Er de strenge på aldersgrenser? Tusen takk for svar!!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Så spennende med reiseplanlegging!

Vi kjenner ikke til hvilke regler hotellene i Barcelona har for aldersgrense, men anbefaler dere å ringe de hotellene dere vurderer å bo på. Jeg vil annta at hotellene / hotellkjedene har ulike regler for det.

 

I følge denne oversikten på Wikipedia er aldersgrensen for kjøp og konsumering av alkohol 18 år i Spania. Vi har ingen mulighet til å kvalitetssikre denne informasjonen.

 

Du finner mange nettsider som sier noe konkret om gjennomsnittstemperatur i ulike byer/ steder i verden. Du kan jo starte med yr.no eller søke etter weather barcelona på google.com, så får du flere alternativer.

 

Lykke til!


 

Vennlig hilsen ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forsikring på utenlandsreise

Skal du reise til utlandet må du sørge for at du har gyldig reiseforsikring. Les hvorfor det er viktig, og hvordan du skaffer deg det her.

Les mer

Råd ved bestilling av reiser på nett

Bestiller på nett (colourbox.com)

Skal du ut å reise og lurer på hva du bør huske på? Vi har samlet de viktigste rådene her.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Reise
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om reise