Hopp til hovedinnholdet

Eg og 2 andre kompiser tenkte på og reise til thailand, har dere tips?

Gutt 18 år
 

Spørsmål

hei eg og 2 andre kompiser tenkte på og reise til thailand, 2 av oss fyller 19 og han andre 20år når vi reiser. da tenkte vi og bestille til neste februar. år 2013. så lurte eg på om dere vist om en bra plass, for ungdommer, som er festglad og liker og se å handle litt :) har sett på pattaya som skal vist ver bra, har dere noe forslag til denne turen for oss som vi bør tenkte på osv ? og bra hotel men strand er viktig:) takk for svar.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

 

Så spennende med reise!
Det er så mange steder man kan reise og få en flott opplevelse, og Thailand er et flott land, med fine mennesker og nydelig kultur.

 

Det er vanskelig for oss å gi noen råd om hvor dere bør reise, men jeg anbefaler dere å sjekke litt på de ulike (charter)reiseselskapenes nettsider, for de har litt kortfattet informasjon om mange, fine steder dere kan besøke i thailand. Dere kan jo likevel velge å bestille flyreise via nettet (f.eks finn.no) og overnatting ved å sjekke opp alternativer på lonely planet eller via trip advisor e.l. nettsider som sier noe om hvor tilfreds besøkende har vært. Det finnes også mange reisebøker å låne / kjøpe og det kan være en fin ting å bruke for å planlegge turen.

 

Lykke til med lang og god planlegging, jeg håper dere får en strålende tur!

 

 

Vennlig hilsen ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Søk om pass

Norsk pass (foto: ung.no)

Pass er eneste internasjonalt godkjente identifikasjonsbeviset vi har i Norge. Alle norske statsborgere som skal reise utenfor Norden må ha gyldig norsk pass ved inn- og utreise. Det gjelder også for barn og ungdom.

Les mer

Bruker du mobilen din når du er på reise?

Mobiltelefon (colourbox.com)

Skal du ta med deg mobilen på ferie i utlandet? Vær klar over at andre priser og betingelser gjelder. Ikke la regningen etter en ferie bli en ubehagelig overraskelse.

Les mer

Råd ved bestilling av reiser på nett

Bestiller på nett (colourbox.com)

Skal du ut å reise og lurer på hva du bør huske på? Vi har samlet de viktigste rådene her.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Reise
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om reise