Hopp til hovedinnholdet

bip: Jeg kom egentlig aldri 'ut', jeg bare bestemte meg for at en dag skulle jeg bare si jeg var lesbisk om noen spurte meg. Les innlegg Liten pil høyre

Kommentaren

Spørreundersøkelse ung.no
Spørreundersøkelse ung.no

Billigst å reise på pakketur eller å bestille selv?

 

Spørsmål

Hei Jeg bare lurer på om dere vet om et billig sted man kan bo på Rhodos? Sånn veldig billig i juli/august. Og ca hvor mye man må regne med at det koster, dersom man skal på restaurant. Og hvor mye det vil koste for flybilletter dersom man bestiller ca ett halvt år før og om det kanskje er billigere dersom man bestiller fly og bosted i et. :) :)

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

 

Du finner all informasjon om reise ved å søke opp stedet/øya eller byen du vil reise til på google.com eller tilsvarende søkermotor.

 

Du kan søke opp kun fly eller fly og hotell og sammenligne. Er du veldig god på å drive research, kan du nok finne rimeligere alternativer ved å bestille alt selv, men du kan også få gode tilbud via reiseselskapene, spesielt om du reiser utenom sesongen.

 

Lykke til med leting etter drømmeferien :)


Vennlig hilsen ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forsikring på utenlandsreise

Skal du reise til utlandet må du sørge for at du har gyldig reiseforsikring. Les hvorfor det er viktig, og hvordan du skaffer deg det her.

Les mer

Søk om pass

Norsk pass

Pass er det eneste internasjonalt godkjente identifikasjonsbeviset vi har i Norge. Alle norske statsborgere som skal reise utenfor Norden må ha gyldig norsk pass ved inn- og utreise. Det gjelder også for barn/ungdom.

Les mer

Råd ved bestilling av reiser på inter­nett

Bestill (ung.no)

Ved bestilling av flybilletter på internett er det en rekke ting det er lurt å være oppmerksom på. Vi har samlet det viktigste her.

Les mer

Tips til deg som skal på sydentur

Skal du reise på pakketur på egenhånd? Her finner du gode råd du kan ha glede av før, under og etter turen din.

Les mer


Tilbake til spørsmål og svar om Reise
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om reise