Hopp til hovedinnholdet

skal til London, trenger tips til studentrabatt-steder

Jente 17 år
 

Spørsmål

heihei :) ikke akkurat et hastespørsmål, men jeg og kjæresten min(18) skal til London nå til sommeren (YEY) og fly og hotell er bestillt :) vi vil veldig oppleve ting til bl.a madam tussaud og slikt. men gjerne så rimelig som mulig. en side til hvor vi kan få evt studentrabatt eller noe slikt hadde vert veldig til hjelp (a) og om du/dere vet hvor jeg kan få printet ut noe kupong-lignende som også gjør at vi kan få rabatt på alt fra CDer til klær og sko og videospill :) egentlig bare noe som gjør turen så bllig som mulig :P vi fikk fly tur/retur+hotell i 4 netter og 5 fulle dager til 2600 hver i sommersesongen, så vi er veldig fornøyde med det :) tusen takk for svar, beste siden som finnes!! <3

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Så heldige dere er som skal på tur til London i sommer, og til DEN prisen, det var billig.

 

Jeg har ikke brukt noen nettsteder som gir coupons eller studentrabatter på ulike turistformål. Men ved å søke på studentrabatt London på google får dere treff på nettsteder. Husk bare at det er mange useriøse nettsteder, så å betale for noe på forhånd, så lenge dere ikke har sjekket ut nettstedet, kan være risikabelt. Vi kjenner ikke til om de sidene som vises her er sikre, dessverre.

 

Lykke til!

Vennlig hilsen ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forsikring på utenlandsreise

Skal du reise til utlandet må du sørge for at du har gyldig reiseforsikring. Les hvorfor det er viktig, og hvordan du skaffer deg det her.

Les mer

Råd ved bestilling av reiser på nett

Bestiller på nett (colourbox.com)

Skal du ut å reise og lurer på hva du bør huske på? Vi har samlet de viktigste rådene her.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Reise
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om reise