Hopp til hovedinnholdet

mellomlandinger

Jente 19 år
 

Spørsmål

Hei! Vi skal reise på jentetur til Dublin om noen dager. Reiseruta er som følge: Værnes -> Gardemoen (Her har vi ca en time til neste fly går) Gardemoen -> Frankfurt (Her har vi knappe 50 min til neste fly går) Frankfurt -> Dublin Vi reiser med lufthansa hele veien og reisen er bestilt gjennom expedia.no Det vi lurer på er: 1. Får vi boardingpass for hele reisen på Værnes? 2. Blir bagasjen sjekket inn hele veien? Som du ser har vi veldig liten tid til neste fly går, og dette er noe vi ikke har valgt selv (ble sånn da vi bestilte gjennom expedia). Hvis bagasjen ikke blir sjekket inn hele veien, har vi da i det hele tatt tid til å gjøre dette? 3. Hva skjer om vi ikke rekker neste fly? Må vi betale nye billetter selv? Takk for svar! :)

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

 

Spennende med reise!!

 

Vi har ingen reisearrangør på ung.no, og kan derfor ikke gi konkret informasjon om boardingpass eller om dere får med bagasjen hele veien fra innsjekkingen i Værnes. Men det kan du spørre Expedia om. De har både telefon og mail.

 

Så lenge dere viser til innsats for å rekke flyene, skal dere få tilbudt ny flyavgang, men avgangen kan komme på et tidspunkt som iberegner en del venting.

 

Husk reiseforsikring og vurder lengde på mellomlanding og antall mellomlandinger neste gang, det kan gjøre reisen noe enklere.

 

Lykke til!

Vennlig hilsen ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forsikring på utenlandsreise

Skal du reise til utlandet må du sørge for at du har gyldig reiseforsikring. Les hvorfor det er viktig, og hvordan du skaffer deg det her.

Les mer


Tilbake til spørsmål og svar om Reise
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om reise