Hopp til hovedinnholdet

Har lyst på en reise uten undervisning. Noen tips?

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei:) jeg er en jente på 16 år som har lyst til å oppleve noe neste sommeren 2013. Jeg har lyst til å reise på en "gruppetur" der jeg kan møte nye mennesker og oppleve nye ting. Jeg har mange veninner som har vert på språkreise og sier at det er bra, men jeg har lyst på en reise uten undervisning. Noen tips? jeg har prøvd å lete, men finner ikke noe slikt...

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei, og takk for spørsmål!

 

Det finnes en del sommerleire og liknende. Det er lurt å sjekke med fritidsklubben/ungdomsklubben i nærmiljøet ditt, eller om kommunen din har noe eget reisetilbud for ungdom i sommerferien. I tillegg er det mange organisasjoner som arrangerer sommerleir, sjekk linker og bli inspirert i artikkelen om organisasjoner under dette svaret, Jeg har også lagt ved en artikkel om sommerskoler og kurs i utlandet, men dette er jo først og fremst tilbud som innebærer undervisning på en eller annen måte.

 

Håper du finner fram til noe spennende og opplevelsesrikt. Lykke til!

 

 

Vennlig hilsen ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Engasjert? Bli med i en organisasjon!

Ungdommer demonstrerer utenfor Stortinget i Oslo (foto: ung.no)

Hva brenner du for? Ønsker du å påvirke samfunnet rundt deg? Eller kanskje ser du etter nye venner? Å engasjere seg i en organisasjon gir mange fordeler.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Reise
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om reise