Hopp til hovedinnholdet

en dag kanskje kan gjøre akkurat det som thor heierdal gjorde i sin tid

Gutt 18 år
 

Spørsmål

Hallo. Jeg har sett kon tiki om igjen og om igjen og jeg har sett på en god del dokumentaren der folk er ute i naturen i lengre perioder osv... Dette har inspirert meg og jeg har da tenkt litt, på om jeg en dag kanskje kan gjøre akkurat det som thor heierdal gjorde i sin tid? er det virkelig mulig og gjennskape? disse spørsmålene stiller jeg meg ofte, og jeg besvarer dem med: ja allt er mulig. det tar bare litt tid. men da blir mitt spørsmål til dere: hva er det jeg trenger til en slik tur? hvem skal jeg kontakte? hvem kan hjelpe meg med å komme i gang med dette prosjektet? om dere lurer så har jeg fått med meg 5 venner av meg til å kanskje realisere denne drømmen en dag... bevise at dette atter en gang er mulig.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

 

Så flott at du lar deg inspirere! Han ønsket å være en forskningsmann, ingen eventyrer. Noen kombinerer også, slik noen mener han har gjort.

Å gjennomføre en tur som dette, enten med båt eller på annen måte, krever ekstremt mye forberedelser, kunnskap og riktig mannskap. Det fikk du sikkert innsyn i når du så filmen.

Vi kan dessverre ikke gi deg hverken svar eller retning på hva og hvordan du skal og kan gjennomføre en utfordrende reise, men vil veldig gjerne si at du må fortsette å la deg inspirere. Planlegg gjerne med gode venner og sørg for å få masse, nyttig hjelp. Og tenk sikkerhet. Det viktigste er jo at du kan bringe erfaringer videre. Noen prosjekter gjennomføres, andre ikke. Deler av erfaringen ligger i planleggingen.

 

Vennlig hilsen ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Reise
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om reise